Financiar

#ecomerce #gofunnel #Gomag #romania

Gomag lanseaza GoFunnel, primul board game pentru eCommerce din Romania

GoFunnel este primul board game pentru eCommerce din Romania si a fost lansat oficial pe 26 aprilie 2021, catre o comunitate exclusiva aflata deja pe lista de asteptare.

Jocul poate fi comandat din magazinul GoFunnel, iar primele 200 de comenzi au un pret Early Bird.

Gofunnel se adreseaza celor care vor sa isi testeze abilitatile de antreprenor in online si a fost creat de echipa din spatele Gomag, una dintre cele mai populare platforme pentru comert electronic din tara.

Jocul replica experienta unui proprietar de magazin online, dupa conceptul sales funnel / palnie de vanzari.

Fiecare jucator este un antreprenor ce detine un magazin online (reprezentat printr-un funnel de vanzari), prin care trebuie sa ghideze clientii (pionii), pornind din centrul tablei de joc (Piata).

Mecanismul este similar cu al altor jocuri de masa: se folosesc zaruri si carti pentru ca pionii alesi sa inainteze spre finish.

GoFunnel poate fi jucat de 2, 3 sau 4 persoane, cu varste cuprinse intre 14 ani si 100+.

GoFunnel, The eCommerce Game

Cu peste 15 ani experienta in piata de eCommerce din Romania, echipa Gomag a decis sa creeze un nou instrument de invatare prin joaca.

GoFunnel a fost creat in primul rand pentru cei cu spirit antreprenorial si studenti, astfel incat serile de joc sa combine relaxarea cu diverse concepte din industrie, din care pot descoperi noi strategii sau idei pentru proiectele lor.

De asemenea, e o activitate interesanta pentru teambuilding.

Insa board game-ul poate fi jucat de oricine, indiferent de meseria de zi cu zi.

Altfel spus, nu trebuie sa ai inca 3 prieteni antreprenori (proprietari ai unor afaceri) cu care sa te intalnesti pentru a-l juca. E la fel de usor de inteles si folosit pentru intalnirile de joc cu familia sau partenerul de viata.

Acesta este si scopul pentru care a fost creat: sa ii familiarizeze pe cei care vor sa isi testeze abilitatile de antreprenor in online, cu aspecte si concepte din lumea afacerilor, cu precadere a celor eCommerce.

Dezvoltarea jocului a durat mai bine de 1 an, cu intruniri saptamanale si video calls, atunci cand a fost nevoie.

De ce sa joci GoFunnel

In primul rand, GoFunnel este un board game, in care te bazezi atat pe strategie, cat si pe noroc pentru a castiga.

E suficient de previzibil pentru a putea fi jucat de oricine, fara sa fie nevoie de un dictionar sau un calculator prin apropriere.

Apoi, pentru cei care sunt curiosi de ceea ce se intampla in spatele unui magazin online, explicatiile de pe carti contin idei sau situatii frecvent intalnite in piata - despre care pot invata mai mult, astfel incat sa le foloseasca in propriile lor afaceri.

Jocul dezvolta abilitati precum spiritul competitiv, planificarea, performanta in luarea deciziilor si imbunatateste abilitatile interpersonale.

GoFunnel poate fi comandat online din propriul magazin, dar si din Academia de eCommerce. Primele 200 de jocuri au un pret special pentru Early Bird, si vor fi livrate impreuna cu alte surprize in colet.

Despre creatorii GoFunnel

In culise se afla echipa platformei eCommerce Gomag si a platformei de educatie Academia de eCommerce. Gomag este o platforma eCommerce de tip SaaS, ce poate fi inchiriata pe baza unui abonament si pe care se dezvolta peste 2000 de magazine online, din diferite nise.

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si +140 de aplicatii presetate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea