Financiar

#plan sprijin economic #criza financiara internationala #relansare economica #germania plan economie

Germania pregateste un nou plan pentru sprijinirea economiei

Conservatorii germani au anuntat luni ca au ajuns la o intelegere cu privire la un nou proiect de relansare economica .

Valoarea acestuia nu a fost specificata, urmand ca detaliile planului sa fie discutate cu partenerii social-democrati in cursul zilei de luni.

Uniunea Crestin -Democrata (UCD) a cancelarului Angela Merkel si Uniunea Crestin-Sociala (UCS) din Bavaria au aprobat un plan comun ce include taxe pentru populatie, a anuntat secretarul general al UCD citat de AFP.

Coalitia lui Merkel a inaintat in noiembrie un prim pachet de stimuli economici estimat la 31 miliarde euro, pentru urmatorii doi ani, dar acesta a fost criticat ca fiind prea modest. Oficialii guvernamentali au anuntat ca cel de-al doilea pachet va ajunge la aproximativ 25 miliarde euro (34,71 miliarde dolari), desi propunerile social-democratilor se refera la 40 miliarde euro.

Ministrul german al finantelor Peer Steinbrueck indicase anterior, in cadrul unui interviu, ca in 5 ianuarie nu va fi luata nicio decizie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea