Financiar

#garda financiara #amenzi #evaziune fiscala

Garda Financiara a confiscat marfa de aproape 65 milioane lei in primele cinci luni

garda financiara a confiscat bunuri in valoare totala de 64,65 milioane lei (15,6 milioane euro) in primele cinci luni din 2010, a anuntat Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Din aceasta suma, 37,28 milioane lei au reprezentat bani in numerar.

Cea mai mare valoarea a bunurilor confiscate a fost in domeniul legume-fruncte, unde inspectorii fiscali au retinut 2.606 tone de produse, in valoare de 4,1 milioane lei.

De asemenea, in domeniul carnii, Garda Financiara a confiscat 428,3 tone de bunuri in valoare de 3, 27 milioane lei, iar in cel al tutunului au fost retinute 7.245.510 de tigarete, echivalentul a 2,45 milioane lei.

Garda Financiara a desfasurat in perioada anuntata actiuni de control operativ si inopinat in urma carora a aplicat 57.745 de amenzi in valoare totala de 118,22 milioane lei, din care a incasat 63,48 milioane lei, se mai arata in comunicatul ANAF.

Institutia anunta ca dintre actele de control incheiate, 2.389 de dosare au fost inaintate organelor de urmarire penala , pentru un prejudiciu in suma totala de 852,40 milioane lei. De asemenea, au fost instituite 927 de masuri asiguratorii in valoare de 596,88 milioane lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea