Financiar

#garda financiara #amenzi #evaziune fiscala

Garda Financiara a confiscat marfa de aproape 65 milioane lei in primele cinci luni

garda financiara a confiscat bunuri in valoare totala de 64,65 milioane lei (15,6 milioane euro) in primele cinci luni din 2010, a anuntat Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Din aceasta suma, 37,28 milioane lei au reprezentat bani in numerar.

Cea mai mare valoarea a bunurilor confiscate a fost in domeniul legume-fruncte, unde inspectorii fiscali au retinut 2.606 tone de produse, in valoare de 4,1 milioane lei.

De asemenea, in domeniul carnii, Garda Financiara a confiscat 428,3 tone de bunuri in valoare de 3, 27 milioane lei, iar in cel al tutunului au fost retinute 7.245.510 de tigarete, echivalentul a 2,45 milioane lei.

Garda Financiara a desfasurat in perioada anuntata actiuni de control operativ si inopinat in urma carora a aplicat 57.745 de amenzi in valoare totala de 118,22 milioane lei, din care a incasat 63,48 milioane lei, se mai arata in comunicatul ANAF.

Institutia anunta ca dintre actele de control incheiate, 2.389 de dosare au fost inaintate organelor de urmarire penala , pentru un prejudiciu in suma totala de 852,40 milioane lei. De asemenea, au fost instituite 927 de masuri asiguratorii in valoare de 596,88 milioane lei.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.