Financiar

#scadere #cifra de afaceri #flamingo #evolutie

Flamingo simte din plin criza: afacerile companiei au scazut cu circa 40%, in primul trimstru din 2009

Grupul Flamingo , unul dintre principalii jucatori de pe piata retailului de produse electronice , electrocasnice si IT, a inregistrat in in primul trimestru al acestui an o cifra de afaceri de 100 milioane lei, in scadere cu aproximativ 40% fata de perioada similara din 2008. De asemenea, valoarea pierderilor inregsitrate de Grupul Flamingo in primul trimestru al anului a fost de 13,6 milioane lei, fata de cele 3,9 milioane de lei inregistrate in perioada similara a lui 2008.

"Estimam o evolutie pozitiva a pietei in cea de a doua jumatate a acestui an. Credem ca se va situa la acelasi nivel ca anul trecut" a declarat directorul general al Grupului Flamingo, Jiri Rizek, citat de NewsIn. Acesta a adaugat ca piata de electronice, electrocasnice si IT a scazut in primul trimestru al anului cu circa 40%, cele mai mari scaderi fiind inregistrate poentru segmentul de IT& C, care au fost de 60%.

La randul sau, Dragos Simion - membrul in Consiliul de Administratie al Flamingo - a declarat ca au fost inchise circa 15 magazine mici care insa nu au afectat vanzarile."In perioada urmatoare, la nivelul anului 2009, vom inchide in continuare astfel de magaztine mici si medii,"a spus Simion...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea