Financiar

#10 ani de experienta #floria #flori

Feelings 1.0. Floria - 7 ani de experienta si milioane de flori daruite

Cereri in casatorie. Milioane de flori. Sute de mii de buchete livrate. Doar 2 ore necesare. In epoca 3.0, sute de mii de oameni inca iubesc sau simt 1.0. Mai multe cereri in casatorie decat Tinder-ul, mai multe scrisori decat Posta Romana. Toate adunate in 7 ani.

Anul acesta, Grupul Floria implineste 7 ani de activitate. Daca pentru majoritatea cei 7 ani de acasa inseamna experientele care ne pregatesc pentru viata, grupul numara cele 7 experiente care sustin un business de profil.

1. Experienta in floristica

Am creat buchetele lor atunci cand miresele au spus "DA". Am facut decoruri pentru lumanari sau cristelnite pentru botezul copiilor. La fiecare moment fericit, Floria la Evenimente a devenit o alegere fireasca.

2. Experienta pura

Mai mult decat un buchet de flori. O experienta in doi. Floria a creat produse speciale pentru a duce mai departe gestul natural de a oferi un buchet de flori. O camera plina cu flori sau birou plin cu flori. Un buchet de flori si o scrisoare de dragoste, scrisa caligrafic. Sau un buchet menit sa cucereasca: trei livrari succesive de flori. Incepe cu un singur trandafir. Urmeaza un buchet de 11 trandafiri, livrat 11 minute mai tarziu. Si, in final, dupa alte 89 de minute, un buchet de 89 de trandafiri. In total, 101 trandafiri.

Livrarea a patru buchete de flori in aceeasi zi, din doua in doua ore.

3. Experienta timpului

Florile pot sta la tine in vaza mai mult decat credeai. Depozitate corect inca de la inceput, in temperatura si umiditate optime, florile din buchetul tau se vor mentine proaspete mai mult timp. stim ca vrei sa te bucuri mai mult de ele. Asadar, divizia noastra de vanzari en-gros a fost echipata la cele mai inalte standarde.

4. Experienta vizuala

Dintre toate tipurile de arta, natura ne fascineaza cel mai mult. Echipa noastra de la divizia peisajera poate sa creeze adevarate gradini de Rai, decoruri speciale, personalizate. Stau dovada decorurile pregatite pentru show-ul Varekai, Park Lake sau Veranda Mall.

5. Experienta cumpararii

Vrem ca femeia din viaţa ta sa se bucure de buchet, iar tu de experienta cumpararii. Floraria noastra concept-store nu este un simplu magazin. Este o oaza urbana. Locul in care gasesti cele mai deosebite flori. in care ii cunosti deja pe decoratori, iar ei te cunosc pe tine si gusturile tale.

Aici, cumparatorii opteaza pentru buchete sau aranjamente personalizate, cu un design special, dar si pentru cadouri create de artisti locali, vinuri de lux, decoratiuni sau carti.

6. Experienta dragostei

Aproape 100 de oameni si-au unit destinele cu ajutorul Floria. Produsul "Cerere in casatorie" a fost comandat de mai multe ori, iar reactiile au fost pe masura. Oameni din Romania, sau din afara ei, au optat pentru o cerere in casatorie cu flori. Iar noi le multumim pentru ca ne-au ales sa facem parte din momentul lor.

7. Experienta suprema

Cei 7 ani de experiente ne-au invatat sa credem ca ele sunt cele mai importante. Ca, de cele mai multe ori, mai presus de flori, oferim sentiment si experienta. In semn de multumire pentru toti clientii nostri, vrem ca in luna iulie sa oferim experienta suprema: un week-end pentru doi in Amsterdam, "capitala florilor". Acest premiu va fi oferit prin tragere la sorti. Pentru participare este necesara achizitionarea de produse florale de pe www.floria.ro sau din reteaua noastra, in perioada 12-31 iulie 2017.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea