Financiar

#cnvm #stere farmache #impozit

Farmache (BVB): Bursele din regiune se gandesc la aliante strategice

Bursele din regiune au in vedere aliante strategice, cooperari si parteneriate, in contextul actual al crizei pentru a depasi cu succes actuala perioada, a declarat marti presedintele Bursei de Valori Bucuresti (BVB), .

"Vom vedea regrupari ale burselor de valori astfel incat acestea sa poata sa depaseasca cu succes actuala perioada", a explicat Farmache. El a adaugat ca, in perspectiva, "conexiunile dintre burse vor fi facilitate avand in vedere globalizarea, circulatia libera a serviciilor, rolul pe care il joaca tehnologia din ce in ce mai important".

Pentru moment, insa, BVB nu se afla in discutii cu alte burse, a mentionat Farmache, care a adaugat ca nu exclude insa colaborari in viitor.

"Politica noastra este wait and see", a explicat Farmache, fara sa precizeze cat poate dura aceasta perioada.

De asemenea, presedintele Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare ( ), Gabriela Anghelache, a declarat ca institutia poarta discutii cu Ministerul Finantelor pentru mentinerea actualei forme de impozitare a veniturilor obtinute de pe piata de capital .

"Ne straduim sa luptam cu autoritatile", a mentionat Anghelache, care a adaugat ca CNVM face tot ce poate pentru a nu se trece la cota de impozitare de 16% a castigurilor obtinute de pe piata de capital. Potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal, veniturile obtiunte din trancatiile pe ar urma sa fie impozitate cu 16%, indiferent de perioada de detinere.
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.