Financiar

#facturi telefonie mobila #scadere tarife telefonie #liviu nistoran #anc

Facturile de telefonie mobila, mai mici cu 30%

Marii operatori vor fi nevoiti sa reduca tarifele la convorbirile in alte retele, fapt care va determina dezvoltarea firmelor mici. Valoarea facturilor de telefonie mobila va scadea cu aproximativ 25-30% in urmatorii trei ani, ca urmare a reducerii tarifelor pentru convorbirile in alte retele, sustine Liviu Nistoran presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii.

"Impunerea unor tarife arbitrare de operatorii de telefonie mobila catre ceilalti operatori, la care ajung apelurile utilizatorilor, nu face altceva decat sa ", a declarat presedintele ANC , citat de Evenimentul Zilei. Pana in prezent, doar Orange si Vodafone, cele doua companii care domina piata , au redus tarifele de interconectare de la 6,4 la 5,03 eurocenti pe minut.

La randul lor, incepand cu 1 februarie, Cosmote si Zapp vor reduce tarifele de la 8,2 la 6,4 eurocenti, iar RDS, de la 7,43 la 7,21 eurocenti. Modificarea preturilor la operatorii mici va determina companiile care in momentul de fata domina piata sa faca contraoferte de abonamente, cu tarife mai mici la interconectare, pentru a nu-si pierde clientii. Reprezentantii serviciilor de telefonie mobila spun ca aceasta aliniere a preturilor va atrage dupa sine o modificare a contractelor si, ulterior, o scadere a facturilor utilizatorilor.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.