Financiar

#joseph biden #economia americana #stare proasta

Economia americana, intr-o stare proasta

Vicepresedintele ales al Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden , a afirmat in primul sau interviu acordat mass-media americane dupa alegerile din 4 noiembrie, ca economia americana se afla intr-o 'stare mai proasta' decat isi imaginase si ca un al doilea plan de relansare este crucial pentru a evita 'naruirea' sa, relateaza AFP.

'Economia este intr-o stare cu mult mai proasta decat ne imaginam', a declarat Biden intr-un interviu acordat pentru emisiunea 'This Week', care urmeaza sa fie difuzata duminica pe postul american ABC. Biden a estimat ca un al doilea plan de relansare este absolut necesar, deoarece in caz contrar economia americana 'pur si simplu se va narui'.

'Va fi nevoie de o investitie majora, de circa 600-700 de miliarde de dolari, cifra la care in mod sigur nu se gandea nimeni in urma cu un an', a spus Biden. Potrivit vicepresedintelui american, care isi va prelua postul la data de 20 ianuarie, administratia americana va avea drept prioritate absoluta crearea de noi locuri de munca si investitiile in infrastructura, alte obiective ale politicii externe si interne ale SUA depinzand in mod absolut de restabilirea economiei americane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea