Financiar

#rata #buget #finante personale #asigurare #asigurari #leasing #credite #credit #financiar #stiri

Dobanzile la creditele in lei ar trebui sa fie 11%

Banca Nationala a Romaniei a modificat in estimarea de pentru 2009, de la 4,3% la 4,5%. Dar si noul nivel respecta intervalul de variatie stabilit in jurul tintei, de 3,5%. De altfel, decizia de mentinere a dobanzii-cheie la 8% a fost luata de conducerea bancii centrale tocmai pentru ca s-a avut in vedere incadrarea inflatiei in tinta fixata. Pe de alta parte, reducerea dobanzii-cheie nu le-ar fi influentat si pe cele din piata in aceasta perioada marcata de incertitudini.

Desi Banca Nationala a modificat in urcare estimarea de inflatie pentru 2009, de la 4,3% la 4,5%, noul nivel respecta intervalul de variatie de plus/minus 1% stabilit in jurul tintei pentru 2009, de 3,5%. Daca valoarea anuntata vineri de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la prezentarea Raportului trimestrial asupra inflatiei nu va fi depasita, acest lucru ar insemna ca Romania va respecta tinta privind cresterea preturilor de consum stabilite pentru acest an, dupa ce a ratat obiectivele in anii precedenti, 2007 si 2008.

( citeste continuarea in Financiarul )

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.