Financiar

#dobanzi #bcr #credite #micsorare

Dobanzi mai mici pentru creditele ipotecare contractate prin BCR

Romanii care au incheiat contracte ipotecare cu BCR inainte de declasarea crizei economice pot obtine acum dobanzi si comisioane mai mici prin “ajustarea de dobanda”, potrivit oficialilor bancii, scrie money.ro. 

“Ajustarea de dobanda” ii va ajuta mai ales pe cei ale caror imobile au pierdut semnificativ din valoarea de piata de la momentul achizitiei.

“Ajustarea de dobanda reprezinta practic posibilitatea clientului de a beneficia de costurile curente ale bancii (dobanzi si comisioane) pentru orice produs al bancii”, au declarat reprezentatii BCR pentru money.ro.

 Prin solicitarea “ajustarii de dobanda” clientii pot beneficia de marje de dobanda ce pornesc de  la 4,4 puncte procentuale peste Euribor la sase luni, conform ofertei curente BCR pentru creditele ipotecare. Totodata, pe langa aceasta facilitate , unii clienti au reusit sa obtina si eliminarea comisionului de administrare.

 Dobanzile pot fi ajustate si pentru alte tipuri de credite.

“In cazul creditelor garantate cu garantii reale, principalul avantaj este acela ca nu se mai realizeaza evaluarea imobilului care este deja constituit garantie la BCR. Am hotarat acest lucru pentru ca garantia creditului sa nu reprezinte o bariera pentru clienti in obtinerea ofertei curente a bancii. Un alt avantaj este faptul ca clientii nostri nu platesc niciun fel de comisioane de analiza sau de evaluare si beneficiaza de asigurarea gratuita a imobilului adus in garantie”, au declarat oficialii BCR.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.