Financiar

# abalare #utilaje de ambalare # utilaje

Demonstratii live pentru utilaje de ambalare

In perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, specialisti de top vor face demonstratii live, cu utilaje performante de ambalare, la targul All Pack 2015, organizat in incinta RomExpo Bucuresti.

Utilaje de ambalare de ultima generatie vor fi testate live in cadrul targului de la Bucuresti. Specialisti de talie internationala vor veni in ajutorul vizitatorilor, oferindu-le consultanta pentru utilaje, cat si detalii concrete despre procesul de functionare al acestora, impreuna cu solutii de reducere a costurilor.

Cele 4 zile de informatii si networking cu experti de profil sunt menite sa ajute antreprenorii interesati de procesul de ambalare. All Pack este o expozitie internationala, care a ajuns in acest an la cea de a 17-a editie. Continuitatea acesteia se datoreaza utilitatii si plusului de informatii aduse in fiecare an de catre organizatori pentru antreprenorii care umaresc sa isi dezvolte latura de ambalare in cadrul companiei.

O parte din utilajele testate in cadrul expozitiei vor fi Spinny S2300 si S300 TP cu turn de 2,5 de la Effe3ti, 1200 A250 de la GG Macchine si Lady Pack 65 A2 si Auto 60 Unica de la Pactur, care vor putea fi gasite la standul 30-32, din Pavilionul C3, al Cora Trade Center (CTC) - unic distribuitor in Romania al marcilor Effe3ti, Pactur si GG Macchine.

Cora Trade Center (CTC) este compania clientilor care apreciaza calitatea si care cauta utilaje si solutii adaptate nevoilor lor, depasind limitele impuse de caracteristicile standard. In 10 ani de experienta, CTC a crescut constant propriile standarde de calitate, in sectorul papetariei, biroticii, tipografiei si ambalarii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea