Financiar

#casa de marcat #casa de marcat cu jurnal electronic #bon fiscal

De unde sa iti alegi casa de marcat cu jurnal electronic

Conform Ordonantei de Urgenta 28/1999, casa de marcat fiscala este obligatorie pentru toti operatorii economici care presteaza servicii pentru populatie sau se ocupa cu vanzarea cu amanuntul a bunurilor. Un salon de infrumusetare, o cofetarie, un cabinet stomatologic are nevoie de case de marcat profesionale cu jurnal electronic, pentru a fi in legalitate 100%. Echipa Cria Soft ofera suport in procesele de gestionare si vanzare ale afacerii tale, prin diversitatea noilor case de marcat Datecs.

Pe langa noile case de marcat Datecs, Cria Soft iti pune la dispozitie servicii de fiscalizare a casei de marcat, predarea memoriei fiscale si contract de service. Toti operatorii economici au obligatia de a le oferi clientilor un bon fiscal si factura aferenta achizitiei, astfel este necesara procurarea unei case de marcat eficiente si profesioniste. Solutia este Cria Soft, distribuitor autorizat de furnizare a caselor de marcat Datecs.

Cu Cria Soft lucrezi in deplina siguranta si legalitate, fiind informat cu tot ce este curent in domeniul fiscalitatii. Cria Soft asigura o colaborare de durata si profesionalism, prin livrarea unor produse si servicii de calitate. Deoarece de la 1 iunie casele de marcat cu jurnal electronic au devenit obligatorii, casele de marcat cu rola jurnal de hartie sunt inlocuite de noile case de marcat moderne. Toate casele de marcat comercializate au certificare CE si corespund celor mai inalte standarde de calitate.

Cria Soft ofera, pe langa produse, si servicii, precum informatii referitoare la fiscalizarea casei de marcat (documente necesare), consiliere cu privire la obligațiile legislative ale utilizatorilor de case de marcat, consiliere pentru alegerea celei mai bune solutii fiscale, dar si ajutor privind proiectarea si implementarea de solutii de gestionare business.

Intra pe www.tehnicafiscala.ro si alege-ti casa de marcat potrivita tipului tau de afacere. Pentru servicii de fiscalizare, Cria Soft iti sta la dispozitie cu informatii utile si indrumare permanenta.

                                                                                                                                                   Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea