Financiar

#publicitate pe Facebook #campanii de publicitate #marketing digital #facebook #marketing

De ce specialistii in marketing digital recomanda campaniile de publicitate pe Facebook?

Problemele legate de confidentialitatea datelor despre care s-a tot vorbit in ultimul timp nu afecteaza cu nimic afacerile online. In conformitate cu ultimele tendinte de marketing digital, o afacere care se doreste sa fie promovata in mediul online implica realizarea de campanii de de publicitate pe Facebook si social media.

Toti utilizatorii Facebook care au dat Like unei pagini vor vizualiza continutul acesteia in primele zile, apoi depinde doar de tine cat trafic atragi si cum il directionezi, daca transformi sau nu vizitatorii in clienti si daca ii pastrezi.

Desi Facebook ofera suport tinerilor antreprenori, nu garanteaza succesul unei afaceri. Fortin.agency, in schimb, isi va concentra toate eforturile pentru a face din afacerea ta un brand in adevaratul sens al cuvantului.

Promovarea in social media este atat de usoara pe cat iti propui. Te poti concentra pe perfectionarea produsului tau si pot lasa promovarea in mainile specialistilor. Specialisti SEO, web designeri, oameni de vanzari, organizatori de evenimente si copywriteri, toti vor lucra pentru implementarea strategiei de marketing potrivite ideii tale.

Daca si tu faci parte din cele 9,6 milioane de utilizatori Facebook din Romania, atunci cu siguranta la un moment dat ti-ai dorit mai multe Like-uri sau Share-uri la o postare. Pagina de Facebook a afacerii tale va fi imaginea ei in mediul online.

De ce ai nevoie de o agentie de promovare pentru Facebook?

Nu doar pentru Facebook, ci pentru imaginea intregii tale afaceri, indiferent de stadiul in care se afla, ai nevoie de o strategie de atragere a noilor clienti. Facebook, ca majoritatea platformelor de socializare si cautare, ofera informatii personalizate utilizatorilor, in functie de activitatea pe care o au in mediul online.

  • Cu Facebook iti poti reduce costurile de marketing - Infiintarea unei pagini pentru afacerea ta nu are nici un cost, dar poti plati pentru accesibilitate. Fortin Agency iti poate explica cum sa economisesti cu Facebook Ads;
  • Poti genera rapoarte in timp real pentru a determina numarul de vizitatori pe pagina si apoi pe website sau unde vrei sa ii directionezi. Continutul optimizat pentru Google are cel mai mare succes si iarasi o echipa specializata in SEO si Google Adwords te poate ajuta;
  • Iti poti crea si actualiza identitatea brand-ului tau, poti castiga incredere, suport si loialitate prin comportamentul online;
  • Esti mobil - Nu ai nevoie de o alta aplicatie sau pagina pentru a fi vizibil pe dispozitivele mobile, unde utilizatorii Facebook sunt mai activi de fapt.

Poti folosi Facebook pentru a testa piata, pentru a studia domeniul de activitate care te intereseaza, pentru a promova un produs sau pentru a-ti imbunatati serviciile. In online, procesul de vanzare / cumparare produse ofera o multime de posibilitati atat pentru clienti cat si pentru dezvoltarii unui business.

Cu cat vinzi mai bine o imagine sau un concept, servicii si produse profesioniste, afacerea ta va avea si rezultate concrete. Facebook este cel mai popular la nivel mondial, dar promovarea social media implica si alte platforme de socializare, fiecare cu targetul ei si cu posibile rezultate.

Instagram, Pinterest, Twitter, Flickr, Google, LinkedIn sunt principalele retele de social media care merita toata atentia noastra pentru promovarea unei afaceri in mediul online.

Iti imaginezi gestionarea imaginii brandului tau pe toate? Stai fara griji, Fortin.agency te ajuta, nu doar cu publicitate pe facebook. Ii poti contacta oricand esti pregatit pentru rezultate de succes.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea