Financiar

# sticla glisanta #pergole retractabile

De ce sa ai o terasa retractabila? Despre pergola retractabila si sticla glisanta

O terasa retractabila iti poate oferi o atmosfera frumoasa si confortabila, care depinde si de mediul inconjurator al casei sau al locatiei. Ea poate fi folosita si in domeniul comercial, HoReCa, la hoteluri, cafenele, baruri, piscine, mall-uri si institutii.

Sistemele de acoperire cu pergole pentru terasa de la Sun Leader sunt proiectate cu un cadru din aluminiu extrudat, care este vopsit in camp electrostatic. Membrana este retractabila si realizata dintr-un material de calitate inalta, care este rezistent la foc, apa, inghet si temperaturi ridicate. Toate celelalte elemente ale pergolei – stifturile, bolturile, suruburile – sunt din metal inoxidabil.

Daca pergola se accesorizeaza si cu inchideri din sticla glisanta sau zipscreen, ca la modelele de pergole moderne, bioclimatice marca Sun Leader, se poate asigura mai mult intimitatea spatiului si se poate proteja terasa de factorii externi – vant, praf, ploaie, zapada.

O pergola se potriveste perfect in curtea casei, mai ales la o terasa semi-exterioara, care se vrea a fi cu design inchis. Pentru asta se poate opta pentru varianta de acoperire terasa cu pergola prin cei de la Pergole-Retractabile.ro, care au si sisteme de inchideri din sticla glisanta, semi-glisanta, electrica sau de tip Panorama.

Pergola arata senzational, are un design elegant, creat si de materialele in diferite culori, texturi si dimensiuni. Acestea pot fi atat transparente, cat si opace, iar podeaua ar putea completa atmosfera rustica mai ales daca este dintr-un material Decking propus de Sun Leader, care are aderenta ridicata si rezistenta buna in timp, la uzura si daunatori. Acest material contine 70% lemn si 30% plastic, este ecologic, un tip de lemn compozit.

Chiar si in sezonul rece, iarna, se poate crea un spatiu inchis de luat masa in gradina sau pentru a servi o cafea. In acest scop, cei de la Sun Leader pun la dispozitie o gama variata de pergole bioclimatice, care pot proteja spatiul terasei de fenomenele meteorologice nefavorabile – de ploaie, zapada, lapovita sau vant. Interiorul terasei va fi foarte bine ferit de factorii externi si astfel el va deveni optim pentru a se realiza aici o mica activitate, iar lumina naturala va fi difuzata in interior prin sticla automatizata.

Acoperisul pergolei bioclimatice este retractabil si poate fi realizat din lamele din aluminiu, care se rotesc si se retrag automatizat, prin telecomanda. Aceste modele de pergole sunt mai rezistente la zapada, de aceea sunt recomandate pentru sezonul de iarna.

O pergola se poate monta si pe terasa casei, de la etaj, pentru a crea o camera suplimentara sau o mansarda. Pergola trebuie sa fie inchisa cu geamuri glisante si sa fie realizata din materiale de calitate, testate sa reziste la situatii extreme. In cazul in care se doreste o terasa deschisa normal (mai ales atunci cand vremea este frumoasa) se poate monta o usa glisanta, care va fi inchisa doar in sezonul rece, cand temperaturile scad.

Astfel de pergole sunt perfecte si pentru patronii din domeniul HoReCa, ce au restaurante si cafenele si care isi doresc sa-si protejeze terasele de soare, ploaie, vant si frigul stresant, in scopul de a atrage clientii prin atmosfera eleganta si confortabila creata. Pergolele marca Sun Leader sunt 100% impermeabile si au preturi accesibile, in conformitate si cu standardele stricte de calitate.

Ele se remarca si prin conceptul inovator de inchideri cu sticla glisanta, ce asigura confortul in spatiul creat, oferindu-i un aspect inedit, elegant si in tendintele modei. Unele pergole pot avea si sistem de iluminare LED, incorporat pe marginea acestora si Dimmer, pentru a seta intensitatea luminii. Actionarea pergolelor se face in mod automatizat, de exemplu prin telecomanda Somfy, la modelele bioclimatice.

Surse foto: pergole-retractabile.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea