Financiar

#dan bittman #finante #control

Dan Bittman: "Exista firme care n-au voie sa fie controlate niciodata de Finante"

Dan Bittman , fostul consilier al ministrului Sebastian Vladescu, sustine ca, la Ministerul Finantelor se stie cine si cat fura, dar multe firme nu pot fi controlate.

Ministerul de stie cine fura de la stat prin evaziune fiscala , dar de multe ori nu poate face nimic, potrivit declaratiilor solistului Holograf.

"Sa nu credeti ca nu se stie la nivelul Ministerului de Finante ce se intampla in Romania. Sa nu credeti ca nu se stie pe unde se fura, cine fura. Sunt filmati, sunt indosariati, sunt arhivati. Toti cei care fura. Dar exista firme care n-au voie sa fie controlate niciodata si oameni care n-au voie sa fie controlati niciodata", a spus Dan Bittman la Realitatea TV.

Bittman a spus ca a acceptat postul de consilier in in ianuarie 2010 pentru a vedea cum se lucreaza in aparatul administrativ. La inceputul lunii iunie, artistul a demisionat.

"Mi-am dat demisia pentru ca la Ministerul de Finante se fac restructurari si am zis ca e mai bine sa fiu eu primul care imi dau demisia decat sa aud ca folosesc banii statului si ca din cauza mea tara nu merge bine", a mai spus vedeta in emisiunea "Ora de foc".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea