Financiar

#dan bittman #ministerul finantelor #consilier #functie

Dan Bittman a fost numit consilier al ministrului Finantelor pe probleme de feedback de la populatie

Solistul trupei Holograf si realizatorul TV Dan Bittman a fost numit consilier al ministrului Finantelor Publice pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei, a declarat ministrul de resort Sebastian Vladescu, citat de Mediafax. Aceasta numire vine la doua saptamani dupa ce ministrul Vladescu l-a pus pe realizatorul de emisiuni si radio Andrei Gheorghe in functia de consilier pe probleme de comunicare.

"Vreau feedback de la populatie. Bittman fiind o persoana populara si care nu este legata de minister, vom putea avea o opinie obiectiva privind imaginea ministerului. El poate afla parerea populatiei. Vreau sa stiu ce gandeste populatia despre MFP", a explicat Vladescu, pentru Mediafax. " Dan Bittman va incerca sa gaseasca acele solutii de a comunica cu cetatenii. Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe - n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale , sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil", a spus Vladescu in Parlament.

Bittman: Rolul meu va fi sa fac ca acest minister sa nu mai fie privit ca un balaur cu sapte capete

La randul sau, Dan Bittman a declarat miercuri ca in noua functie va face legatura intre "viata reala" si cea a politicienilor.

"Suna pompos (...). Toata lumea vorbeste de o functie de consilier de parca ar fi o functie de ministru. Dar nu cred ca sunt atat de important", a spus Bittman despre noua sa functie.

"Probabil ca domnul Vladescu incearca sa atraga si oameni care traiesc in viata normala, reala si, probabil, rolul meu va fi sa fac legatura intre lumea asta si cea a politicienilor, care au ajuns sa traieasca in alta lume", a declarat cantaretul.

"Probabil rolul meu va fi ca acest minister sa nu mai fie privit ca un balaur cu sapte capete", a completat Bittman.

Potrivit acestuia, el isi va prelua functia, cel mai probabil, incepand de saptamana aceasta, dupa ce vor fi perfectate actele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea