Financiar

#sebastian oprescu #administratie fiscala #garda financiara #directori #concedieri

Curatenie la Fisc: 400 de directori vor fi demisi astazi

In jur de 400 de directori care conduc in prezent institutiile de administrare fiscala din tara au fost convocati, pentru vineri, la sediul Autoritatii Nationale pentru Administrare Fiscala pentru a fi demisi, a declarat pentru NewsIn Sebastian Oprescu , presedintele sindicatului funtionarilor publici. Potrivit acestuia, joi, la ora 21.00, toti sefii Directiilor Financiare, Autoritatii Vamilor, Garzii Financiare si ai Administratiilor Financiare teritoriale au fost chemati la Bucuresti pentru a li se inmana deciziile de incetare a activitatii.

"Toti sefii garzii financiare din tara au fost chemati la birouri pentru a primi preavizul de concediere, iar maine (vineri n.r.) aproape 400 de directorii generali si directorii generali adjuncti ai acestor institutiilor din toate judetele au fost convocati pentru a li se aduce la cunostinta ca vor trebui sa elibereze functiile in termen de 30 de zile", a precizat presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici.

Oprescu a mai adaugat ca toti inspectorii teritoriali de munca si adjunctii acestora au primit preaviz de demitere in cursul zilei de joi.

"Ma astept ca cel putin 2.000 de persoane sa fie demise, ca urmare a aplicarii Ordonantei de Urgenta adoptate miercuri de Guvern, ce vizeaza desfiintarea in termen de 32 de zile de la data intrarii in vigoare a functiilor care confera calitatea de conducator al serviciilor publice deconcentrate ", a mai apreciat liderul sindical.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea