Financiar

# promovare in offline #promovare

Cum te promovezi in offline?

Fie ca vei alege tehnicile de promovare online, fie le vei alege pe cele offline, este bine ca inca de la inceput sa cunosti ca marketingul reprezinta inima companiei tale. Fiecare gasim cele mai potrivite strategii pentru a ne face cunoscute serviciile in fata publicului tinta, stiind avantajele reale ale produsului pe care il dezvoltam. Cu toate acestea, nu trebuie sa excludem ca atat tehnicile de marketing online, cat si cele offline sunt la fel de importante, consolidand astfel afacerea creata.

In mediul online lucrurile sunt mult mai usor de contorizat, astfel ca putem fi siguri de publicul in fata caruia ne adresam, dar si de numarul celor ce ne citesc mesajul. Chiar si asa, strategiile offline de promovare sunt la fel de bune si recomandate de specialistii in comunicare.

In functie de specificul business-ului tau trebuie sa alegi cele mai bune canale de promovare. Ca atare, daca ai un magazin fizic sau un service auto ori un alt gen de afacere ce se adreseaza publicului stradal este bine sa iei in calcul ca drept varianta principala de promovare offline-ul. Mijloacele de promovare alese sunt destul de numeroase, astfel ca nu ne trebuie decat foarte putin timp pentru a observa strategii asemanatoare de marketing. Fie ca vom vorbi despre amplasarea unor bannere stradale sau a unor steaguri personalizate chiar in fata companiei, aceste lucruri sunt mai mult decat folositoare, fiind realizate cu scopul de a atrage atentia consumatorilor stradali.

Steaguri personalizate, o varianta buna de promovare in offline

In ultima perioada numarul companiilor care aleg sa se promoveze in offline este mare. Acestea opteaza pentru diverse tehnici de marketing des utilizate. Amplasarea unui steag publicitar chiar in fata companiei ar putea fi o varianta potrivita pentru promovarea serviciilor afacerii tale. De aceea, este bine sa iei in calcul folosirea unor steaguri pe care sa le amplasezi la intrarea in companie, pe strada sau chiar in interior. Cu maner sau nu, personalizate conform cerintelor tale, steagul publicitar ar putea sa te ajute sa te promovezi chiar si in interiorul unor targuri expozitionale. Numarul celor ce fac o afacere asemanatoare tie este numeros la astfel de targuri, asa ca ar fi bine sa iei in calcul amplasarea unor astfel de steaguri cu scopul de a atrage atentia consumatorilor catre standul tau.

Steagul publicitare reprezinta o varianta durabila de promovare. Si acest lucru pentru ca acestea sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, 100% poliester, beneficiind si de protectie impotriva razelor UV, dar in acelasi timp sunt foarte rezistente la factorii de mediu. Nu trebuie sa uitam ca tot ceea ce ai imprimat pe aceste steaguri va rezista in timp. Steagurile nu se vor decolora si nici nu se vor rupe.

Bannerele stradale

Acestea ar putea constitui alte variante de promovare in offline, la fel de bune. Fie ca vei opta pentru amplasarea mesajului tau in apropierea magazinului, fie pur si simplu esti interesat de anumite zone din localitatea respectiva, este bine sa iei in calcul si aceasta varianta. Trebuie sa fii atent si sa plasezi un mesaj bun, scurt si care sa atraga atentia traficului stradal. Aceasta strategie reprezinta o alta varianta recomandata de specialistii in marketing si comunicare reusind sa aduca beneficii uriase afacerii tale.

Flyere si pliante

In ultima perioada, sunt tot mai multi cei ce opteaza catre astfel de strategii de comunicare. Pliantele sau flyerele sunt oferite stradal consumatorilor fie de catre persoane responsabile din cadrul companiei, fie de anumite firme de distributie. In interiorul flyerului se vor regasi informatii despre business-ul pe care il derulezi, dar si anumite discount-uri sau oferte de care ar putea beneficia toti cei ce intra in posesia acestuia.

Indiferent de varianta de comunicare aleasa este bine sa tii cont de publicul tinta, astfel ca odata ajuns la el vei reusi sa cresti usor business-ul tau.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea