Financiar

#constructii rezidentiale #constructii

Cum sa fii mai eficient si sa nu pierzi timp si bani in constructiile rezidentiale?

Daca lucrezi in constructiile rezidentiale, probabil ca te-ai confruntat cu problema eficientizarii timpului, astfel incat sa termini proiectele la timp si sa nu depasesti termenele limita stabilite cu clientul.

Investitorii vor ca proiectele lor sa fie terminate cat mai repede si sub nici o forma sa nu fie depasite datele stabilite la semnarea contractelor, iar tu ai vrea sa castigi un client fericit, alaturi de care sa poti lucra si la proiectele lui viitoare. Mai mult decat atat, ai vrea sa nu faci anumite lucruri de doua ori, cum ar fi saparea santului si incarcarea pamantului in basculante. Cum ar fi sa poti face aceste doua lucruri deodata?

Solutia la aceasta problema este un mini dumper, pe care te poti baza atunci cand vine vorba de mutarea materialelor (pamant, nisip, beton, deseuri, moloz etc).

Cu ajutorul unui mini dumper, poti incarca direct pamantul sapat, fara sa fie nevoie sa il aduni intr-un loc si apoi sa mai ai o activitate de incarcare. Poti face aceste lucruri deodata.

Mini dumperele Ausa sunt versatile si puternice, beneficiaza de un sasiu extrem de robust care iti ofera siguranta pentru orice tip de materiale incarcate si va trece de obstacole, indiferent de suprafetele de teren pe care vei lucra. Mini dumperele Ausa au o transmisie permanenta 4WD (4x4) si un nivel ridicat de stabilitate pe teren.

Dimensiunile dumperului sunt compacte si il transforma in alegerea perfecta pentru lucrarile in spatiile mici si inguste, inclusiv in interiorul cladirilor. Mini dumpere Ausa sunt cunoscute si pentru un consum de combustibil redus, dar si un sistem ECO MODE si Smart STOP. Toate acestea duc la reducerea emisiilor, fiind astfel ideale pentru lucrarile desfasurate in interiorul cladirilor si in spatii inguste.

Atunci cand vine vorba de capacitatea de incarcare a buncarului (basculantei), Ausa ofera o gama larga de mini dumpere, de la capacitati de 1 tona pana la 10 tone.

Ce inseamna eficienta si siguranta unui mini dumper?

Eficienta mini dumperelor Ausa este data atat de capacitatea buncarului si de sistemul articulat al utilajului, care ofera o manevrabilitate foarte buna, cat si de posibiltatea bascularii buncarului pe 3 parti. Siguranta operatorului si a persoanelor din jurul lui este prioritara, iar toate utilajele sunt prevazute cu sisteme inovative, cum ar fi detectorul de obstacole sau unghiul de vizibilitate completa, care garanteaza siguranta in timpul operarii. Toate utilajele Ausa sunt construite in conformitate cu standardele europene si respecta toate normele, astfel incat sa puteti lucra in siguranta oriunde.

Garantia unor utilaje de constructii sigure provine din experienta Ausa de peste 60 de ani in productia de utilaje si din prezenta la nivel GLOBAL. Toate utilajele vin cu o GARANTIE DE MINIMUM UN AN si cu parteneri pentru service in toata Romania.

Cum economisesti timp si castigi clienti fericiti?

Stim ca mini dumperul trebuie sa functioneze atunci cand aveti nevoie de el, de aceea, pe langa tehnologiile de productie inovative, venim cu o retea de service in toata Romania pentru a putea sa va oferim sprijin si sa va raspundem cat mai repede eventualelor probleme neasteptate. Astfel, veti avea intotdeauna pe cineva aproape, gata sa va ajute.

Cu ajutorul mini dumperelor, puteti eficientiza de doua ori timpul de lucru in constructiile rezidentiale, deoarece aveti totul gata de lucru, iar transportul materialelor devine o munca mult mai rapida si mult mai usoara.

O noua abordare a dumperelor si a informatiilor pe care acestea le ofera. Cu un display digital integrat in tabloul de bord, beneficiati in timp real de toate informatiile despre utilaj, cum ar fi modul de functionare, viteza, RPM, nivelurile combustibilului si a lichidelor, temperaturile, indicatoarele, diagnosticarea motorului, orele de functionare ale masinii etc.

Finantare pentru toata gama de utilaje Ausa

Nu credem ca exista vreo persoana in lumea aceasta care sa iubeasca sa mearga la banca pentru a cere finantare. Daca alegi sa lucrezi cu Ausa Romania prin dealer-ul oficial UTILBEN, noi te vom scuti de toate drumurile la banca si de toate posibilele probleme care pot sa apara, iti spunem exact de ce acte ai nevoie, aplicam pentru finantare, negociem cu banca si tot noi rezolvam orice problema apare. Mai mult decat atat, pentru ca facem asta de ani de zile, vei avea parte de dobanzi preferentiale si aprobare foarte rapida.

Un client fericit se datoreaza lucrarilor terminate la timp! Testeaza eficienta dumperelor Ausa. www.utilben.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea