Financiar

#buget #cresterea preturilor #temere economica #siguranta locului de munca

Cresterea preturilor este din nou cea mai mare temere economica a romanilor

Dupa ce criza economica globala i-a facut pe romani sa se teama de scaderea veniturilor, cresterea preturilor a redevenit cel mai mare motiv de ingrijorare pentru romani.

Un studiu realizat de Daedalus Millward Brown arata ca cea mai mare temere economica in 2012 a fost cresterea preturilor. Riscul de pierdere a locului de munca si scaderea veniturilor sunt mai putin infricosatoare decat in ultimii ani.

84% dintre romani considera cresterea preturilor cel mai mare motiv de ingrijorare cu privire la situatia economica proprie.

Numarul celor care se tem cu privire la siguranta locului de munca si la reducerea veniturilor a scazut seminificativ din 2011 pana in 2012.

Scaderea cheltuielor este modul in care cei mai multi romani au facut fata cresterii preturilor, potrivit Money.ro, iar numarul romanilor care reduc cheltuielile si isi organizeaza bugetul cu mai multa disciplina este in crestere.


Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea