Credite & Leasing

#unicredit #credit #casa #apartament

Dedicatie speciala pentru toate vecinele bine intentionate

Totul a inceput acum cateva luni cand a coborat special sa ma anunte ca isi izoleaza apartamentul. Si-a cerut scuze anticipat pentru deranj si a promis ca va incerca sa nu faca prea multa galagie .

Am fost chiar surprinsa si m-am gandit ca e foarte amabil din partea ei sa ne anunte. I-am multumit si i-am explicat ca si noi o vom "deranja" imediat ce stragem banii de care avem nevoie pentru renovarea baii.

Am uitat complet discutia pana acum cateva saptamani cand m-am intalnit cu vecina de la 3 la avizier. M-a anuntat ca mi-o ia inainte cu baia si si-a cerut din nou scuze pentru deranj. Cateva zile o echipa de muncitori o sa-i intoarca cu susul in jos casa si baia. Ba chiar m-a asigurat ca daca oamenii sunt buni, cand o sa am nevoie, ma va ajuta sa ii contactez. Cata amabilitate!

Abia atunci am inceput sa ma intreb de unde atatia bani. A descoperit cumva o comoara in pereti cand i-a izolat? Intrebarea m-a urmarit cateva zile si lipsa unui raspuns m-a deranjat mai mult decat bocanelile de la etaj. Dar, ce poti sa faci?

Acum cateva zile cand ma intorceam de la munca o zaresc pe vecina de la 3 in magazinul de la colt. Am vrut s-o evit si m-am trezit nas in nas cu doamna Ionescu, singura femeie care stie tot despre toate. Din vorba in vorba am ajuns la vecina de la 3 si campania ei de renovare . Am aflat ceva foarte interesant. Vecina de la 3 nu descoperise o avere ascunsa! Ma rog, nu in sensul in care imi imaginam eu! A aflat la Unicredit Tiriac Bank exista un credit care poate fi luat pentru orice. In plus, creditul mai are si 0 comisioane de creditare.

Asa ca, azi imediat ce ajung acasa, o sa trec in vizita pe la vecina de la 3. Ma duc s-o anunt ca a venit momentul s-o deranjam si noi. Poate chiar am s-o rog sa vorbeasca cu sotul sa ne ajute sa caram mobila veche ! Cine stie poate le face cu ochiul ceva!

//creditulpentruorice.ro/aplica-online.php

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului