Financiar

#rata #buget #finante personale #asigurare #asigurari #leasing #credite #credit #financiar #stiri

Cota unica si TVA-ul nu se modifica in 2010

Presedintele PSD candidat la presedintie, Mircea Geoana crede ca o discutie privind modificarea fiscalitatii din Romania va fi oportuna doar in momentul reluarii cresterii economice. Tot atunci va putea tara noastra sa vorbeasca si despre un sistem elaborat de taxe si de o reducere a TVA-ului pentru unele produse.

"In acest moment este clar ca nu ne putem permite, cum ar trebui, sa reducem fiscalitatea, pentru ca toate tarile europene si americanii au redus fiscalitatea deoarece, din punct de vedere fiscal, una din solutiile anticriza o reprezinta reducerea fiscalitatii pentru a ne putea misca mai repede banii in economie. A creste fiscalitatea in perioada de criza este antieconomic, prociclic, cum vreti sa o numiti. Este cea mai mare greseala si ma voi opune cresterii fiscalitatii in 2010 si in anii urmatori. Dar cota unica ramane in mod cert", a spus presedintele PSD Mircea Geoana.

 ( citeste continuarea in Money )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea