Financiar

#constructuii #scadere #2009 #trimestru

Constructiile au scazut cu 2,6% in primele patru luni ale acestui an

Volumul lucrarilor din constructie a scazut cu 2,6% in primul trimestru al acestui an, ca serie bruta, iar ca serie ajustata sezonier, acestea au crescut cu 0,2%, arata Institutul National de Statistica . Pe elemente de structura, au scazut lucrarile de intretinere si reparatii curente si cele de reparatii capitale si au crescut constructiile noi.

Astfel, lucrarile de intretinere si reparatii curente au scazut cu 15,8%, iar cele de reparatii capitale, cu 12,7%. Lucrarile de constructii noi, insa, au crescut cu 3,3%.

Pe tipuri de constructii, a scazut volumul constructiilor ingineresti cu circa 13,4%, iar lucrarilor la cladirile rezidentiale si nerezidentiale au crescut cu 14%, respectiv 1,7%.

Constructiile au crescut cu 0,2%, ca serie ajustata

In primele patru luni ale lui 2009, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, volumul lucrarilor de constructii, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea