Financiar

#credite si leasing #masini #promotii

Companiile de leasing nu mai ofera super promotii la masini

Firmele de leasing au schimbat strategia in 2010 si nu mai ofera promotii fabuloase la masini, dupa ce experienta anului trecut le-a adus scaderi de 70% ale vanzarilor.

Potrivit The Money Channel, prima parte a anului se va concentra pe vanzarea stocului de masini returnate, care variaza intre 10.000 si 12.000. Ca plan de afacere, firmele de leasing se vor concentra pe pastrarea clientilor vechi si promovarea unor pachete de finantare care sa includa cat mai multe facilitati .

"Compania noastra incearca sa faca un altfel de leasing, tot pe segmentul cu care suntem obisnuiti, deocamdata cel auto, dar este vorba de leasing operational . Ceea ce presupune inchirierea bunurilor cu servicii si la sfarsit recuperarea bunului cu reimprospatarea flotei", a spus Cristian Gala, director general BT Finop Leasing.

In cazul leasingului operational , pachetul cuprinde toate serviciile necesare mentenantei si folosirii unui autovehicul, de la achizitie pana la plata impozitelor si taxelor, precum si inlocuirea lui, unde este cazul.

Piata de leasing a scazut anul trecut cu 70%, insa jucatorii din piata se asteapta la o redresare in 2010, an in care se estimeaza ca piata de leasing va creste cu 10%.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea