Financiar

#promovare online #campanie

Compania ta are nevoie de promovare online? Afla ce poti face in aceasta privinta

Au trecut vremurile in care metodele traditionale de marketing dadeau roade. In plus, daca este sa ne uitam la costurile metodelor traditionale versus o agentie promovare online, se va observa cu ochiul liber diferenta in buzunar. Adevarul e ca majoritatea oamenilor au o prezenta in mediul online, intr-un fel sau altul. Astfel, orice metoda de promovare ai incerca in online, ai sanse mai mari de reusita decat cu metodele clasice.

 

Daca nu esti convins inca de faptul ca afacerea ta ar avea parte de avantaje din urma colaborarii cu o agentie promovare online, am pregatit o lista cu cele mai importante plusuri ale marketingului online.

De ce sa apelezi la o agentie promovare online?

1. Doresti sa cresti vizibilitatea afacerii tale

Nu pune nimeni la indoiala faptul ca ai o afacere grozava, insa ce rost daca nimeni nu aude de ea? Apeland la o agentie promovare online, poti creste vizibilitatea brandului tau si iti poti face afacerea cunoscuta atat la nivel local cat si national.

2. O punte buna de conexiune cu clientii tai

Retelele de socializare si un website pus la punct reprezinta o cale foarte buna de a tine legatura cu actualii sau chiar si cu potentialii tai clienti. Apeland la o agentie promovare online, o data ce site-ul tau prinde mai mult trafic, mai multi oameni il vor vizita, iar acestia vor avea cu siguranta intrebari.

3. E o cale buna de a tine pasul cu competitia

Mai nou, nu este „wow” sa detii o pagina web a afacerii tale, insa este un minus daca nu ai asa ceva, sau prezenta in social media. Poti verifica daca cei cu care te afli in competitie au apelat la vreo agentie promovare online si sa verifici pe site-ul lor ce strategii au adoptat. Vei vedea ca nu este atat de usor sa tii pasul pe piata, fiind o competitie imensa pentru orice nisa.

4. Prin digital marketing poti obtine mai multe conversii

Companiile isi masoara de obicei succesul, iar reusitele campaniilor de marketing se vad prin numarul de potentiali clienti si vizitatori ce au fost convertiti in cumparatori. Fara aceasta conversie, toate eforturile tale sunt in zadar. De aceea, o agentie promovare online va sti mereu cum sa transforme un simplu vizitator intr-un client fidel.

5. Poti ajunge la un numar mai mare de oameni

Un studiu American a scos in evidenta faptul ca peste 91% din adulti sunt mereu la o mana distanta de telefoanele lor mobile. Smartphone-urile au ajuns sa inlocuiasca o mare parte din activitatile pentru care inainte aveai nevoie de un calculator sau de un laptop. Astfel, apeland la digital marketing poti sa ajungi, prin optimizare, si la aceste persoane care apeleaza la telefonie mobila pentru cautarile online.

6. Ajungi sa castigi increderea oamenilor

Majoritatea potentialilor clienti, conform unui studiu, au admis faptul ca nu ar cumpara vreodata de la o companie care nu are o prezenta atestata in mediul online. De asemenea, oamenii prefera sa apeleze la cunoscuti pentru un sfat. Apeland la o agentie promovare online, oamenii ajung sa te cunoasca, sa le creasca increderea in afacerea ta si sa te recomande cunoscutilor.

Agentia potrivita pentru nevoile si dorintele tale

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante aspecte cu care promovarea online poate aduce beneficii afacerii tale. Daca nu stii la ce agentie de promovare online sa apelezi pentru servicii de cea mai buna calitate si expertiza in acest domeniu, ii poti contacta pe cei de la Fortin, sau poti sa arunci o privire pe site-ul nostru pentru a te convinge singur.

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea