Financiar

#romtelecom #facturi #electronice

Clientii Romtelecom vor putea primi factura exclusiv online

Clientii Romtelecom vor putea alege sa primeasca doar in varianta electronica , renuntand la cea pe hartie, incepand din iunie, a anuntat compania intr-un comunicat. Pana acum, factura putea fi doar vizualizata pe internet.
 
Potrivit Romtelecom, facturile electronice vor ajunge la clienti, la cerere, prin intermediul aplicatiei MyAccount, disponibila pentru toti clientii. Fiecare client va fi anuntat prin e-mail si/sau SMS de emiterea facturii sale.

Toti clientii cu acces la internet vor putea sa-si acceseze contul in deplina siguranta, cu ajutorul parolei, pe site-ul Romtelecom, si vor putea sa-si descarce pe loc . Toate facturile descarcate au si sunt autorizate pentru a fi folosite in evidentele contabile, eliminandu-se astfel necesitatea arhivarii fizice.

MyAccount ofera si alte facilitati , precum vizualizarea gratuita a facturilor din ultimele 6 luni sau situatia platilor. Clientii rezidentiali au si posibilitatea de a achita factura Romtelecom prin MyAccount. Aplicatia ofera si detalii suplimentare cu privire la .

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.