Financiar

#chirie #chirias #baneasa shopping city # chirie magazin

Chiriasii din Baneasa Shopping City platesc lunar 1,5 milioane de euro

Chiriasii din mallul Baneasa Shopping City platesc, in total, 1,5 milioane de euro. Omul de afaceri Gabriel Popoviciu incaseaza acesti bani, pentru 200 de spatii comerciale aflate in mallul din nordul Capitalei.

Omul de afaceri incaseaza lunar aproximativ 1,5 milioane euro din chirii pentru spatii comerciale din Baneasa shopping City, sume care sunt puse in garantie. Veniturile din chirii sunt garantate, printre altele, pentru un credit de aproape 125 milioane euro, acordat in 2006 pe cinci ani si rescadentat pana in 2016.

Cele 200 de contracte de inchiriere puse in garantie de Baneasa Developments pentru creditul rescadentat cuprind o suprafata totala de peste 38.000 de metri patrati, ceea ce echivaleaza cu o chirie medie lunara in jur de 39 de euro pentru un metru patrat.

Suprafata construita la sol a centrului comercial Baneasa Shopping City este de 32,983 metri patrati, iar suprafata construita desfasurata totalizeaza 99.310 metri patrati. Cele mai mari sume sunt platite lunar de firmele din grupurile Inditex ( Zara , Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull&Bear, Stradivarius si Oysho), Marinopoulus (Starbucks, Gap, Marks&Spencer, Sephora , etc), Peek &Cloppenburg si Elmec (Nike, Converse, Collective, Folli Follie, Calvin Klein).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea