Financiar

#februarie #banca. # credit bancar # credit in euro

Ce tip de credite bancare vor disparea din februarie

Incepand cu luna februarie, bancile nu vor mai putea acorda credite in euro fara garantii sau credite pentru locuinta in valuta accesibile unui numar mai mare de solicitanti.

Acesta este efectul masurii de aliniere a normelor interne la noul regulament al creditelor pentru populatie emis de BNR.

Iar bancile locale nu pierd timpul, lansand pe ultima suta de metri campanii de promovare tocmai la tipurile de imprumuturi pe care banca centrala se straduieste sa le elimine.

Astfel, pana pe 31 ianuarie, Banca Comerciala Carpatica reduce dobanzile la creditele de nevoi personale fara ipoteca si la creditele de refinantare . De exemplu, pentru cererile de credit de consum in lei, dobanda se calculeaza dupa formula Robor la 6 luni plus marja de 5,65%, redusa fata de oferta standard.

In cazul creditului de refinantare cu ipoteca, promotia consta in oferirea in primul an de creditare a unei dobanzi fixe de 9,75% pentru creditele acordate in lei si de 7,16% pentru cele in euro.

Si, Garanti Bank, in colaborare cu Kiwi Finance, deruleaza, tot pana la sfarsitul lunii, o campanie pentru stimularea vanzarii de credite garantate cu ipoteca. Astfel, creditele se acorda cu un avans minim de 15% si asigurare de viata este gratuita.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.