Financiar

#ziua indragostitilor #cheltuieli ziua indragostitilor #incasari ziua indragostitilor

Cat au cheltuit romanii de Ziua Indragostitilor

De 's Day, numarul de bilete la film si de flori comandate online s-a dublat, iar 100.000 dintre au comandat un cadou din magazinele online.

Aparatele de , telefoanele mobile, filmele, muzica si cartile si aparatele foto au fost printre cele mai comune alegeri facute de indragostiti pentru cadoul partenerului.

Florariile traditionale au fost ocolite de romani, in favoarea florariilor online care au avut vanzari de aproape euro , iar cinematografele au gazduit seara romantica pentru mii de cupluri.

De Valentine 's Day cinematografele au inregistrat o dublare a numarului de , sustine Raluca Moroianu , Director de Marketing, Divizia de Distributie - Entertainment Media Pro.

"Pe 14 februarie 2012, 2.270 de persoane au calcat pragul , in timp ce in aceeasi zi, in 2011, au venit la cinema 1.872 persoane. Este vorba asadar, de o crestere importanta, dar si mai important este faptul ca, pentru o zi marti, admisiile inregistrate anul acesta au fost duble fata de anul trecut si acest lucru se datoreaza cu siguranta Zilei Indragostitilor si campaniilor aferente desfasurate de Hollywood ", a declarat Raluca Moroianu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea