Financiar

Casierii speciale pentru returnarea taxei auto

Diferenta de bani pentru cei care au platit sau vor plati taxa de prima inmatriculare pana la 1 iulie ar putea fi eliberata de o casierie speciala, deschisa la administratiile financiare, destinata exclusiv acestei operatiuni, potrivit formei intermediare a normelor de aplicare .

Surse din Ministerul Finantelor ne-au declarat ca normele de aplicare a ordonantei privind taxa auto vor fi gata in aproximativ o saptamana. „Diferenta dintre taxa platita si valoarea taxei ce ar trebui sa fie platita dupa noua formula ce va intra in vigoare de la 1 iulie se va face prin depunerea unei cereri la unitatea fiscala de care apartine persoana ce trebuie sa-si recupereze banii si va fi eliberata de la o casierie“, sustine Mihai Toti, presedintele Administratiei Fondului de Mediu si membru al grupului de lucru care se ocupa de redactarea normelor.

Alte detalii care urmeaza sa fie stabilite prin normele de aplicare sunt legate de proiectele care vor primi finantari din banii colectati din taxa auto .

Continuarea in Evenimentul Zilei 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea