Financiar

#stat #craciun #cadouri

Care sunt cele mai cautate cadouri de Craciun

Ti-a mai ramas foarte putin timp la dispozitie pentru a cumpara cadourile de .  Desi inca suntem plina criza economica, romanii nu se sfiesc sa ia cu asalt magazinele in cautarea celor mai potrivite cadouri, menite sa aduca zambetul pe buze celor dragi.

Iata care sunt cele mai cautate cadouri de Craciun in acest an:

 

iPhone 4

 

iPhone4 este la mare cautare in aceasta perioada.  Vestea ca noul smartphone de la Apple este disponibil din luna decembrie si in oferta comerciala a companiilor Vodafone si Cosmote, i-a facut pe romani sa formeze cozi uriase la magazine. 

iPhone 4 ofera functia FaceTime, care asigura o calitate deosebita pentru convorbiri video. Dispune, de asemenea, de o camera foto de 5 megapixeli cu blit LED, camera video HD, procesor Apple A4 si giroscop cu trei axe.

Un iPhone4 la liber ( fara abonament) costa intre 640 de euro si 750 de euro, in functie de capacitatea sa de stocare.


 

iPad

 

iPad, un alt produs Apple, este la randul sau un cadou vanat de Craciun. Tablet PC-ul a devenit in ultima perioada foarte popular, poate si din cauza faptului ca atat premierul Emil Boc, cat si presedintele Traian Basescu sunt vazuti folosindu-l in aproape toate conferintele de presa.

iPad-ul este un calculator portabil de mici dimensiuni, dotat cu touchscreen si sistem de operare iPhone OS. Poti naviga pe internet, poti viziona filme, poze, poti redacta documente, il poti folosi pe post de GPS. Cat despre baterie, autonomia sa poate ajunge si la 10 ore.

Pe piata romaneasca poti gasi tablete iPad la 2.350 lei (modelul de 16 G), 2.850 lei (32G) sau 3.289 lei (64 G).

 

Televizoare cu plasma

 

La fel ca in 2009, de sarbatori lumea studiaza oferta si, in functie de buget, achizitioneaza si televizoare cu plasma. Desi mult mai scump decat televizorul cu tub catodic, varianta pe plasma isi merita bani din cel putin doua motive. Primul ar fi ca  economisesti spatiu in locuinta. Al doilea motiv pentru care merita sa faci cadou un televizor cu plasma este calitatea exceptionala a imaginii, cu mult superioara fata de posibilitatile “batranului” aparat cu tub.

 

Parfumuri

 

Indiferent ca vorbim de variante pentru barbati sau femei, parfumurile sunt intotdeauna un must have , mai ales in perioada Craciunului, cand incercam cu totii sa aratam mai bine,  sa ne imbracam mai special si sa mirosim cat mai frumos. Pretul de pornire al unui parfum de calitate incepe de la 200 de lei si poate depasi chiar si 1.000 de lei.

 

Bijuterii

 

Cu siguranta, femeile vor fi incantate daca sub bradul de Craciun vor gasi cercei, lantisoare sau inele.  Sunt la moda bijuteriile cu pietre  pretioase false, care iti pot oferi eleganta si stil la un pret rezonabil.

Un alt trend hot al sezonului sunt bijuteriile cu texturi complexe. Aurul perfect ramane clasic pentru verighete, insa cele mai cautate bijuterii sunt cele care imbina mai multe texturi. In alegerea unei bijuterii, trebui sa ai in vedere modelele care ies in evidenta  textura si volum, care se potrivesc, de altfel, cu orice tinuta. De asemenea, in aceasta iarna sunt pe val si bijuteriile  cu motive florale sau zoologice.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea