Financiar

#carduri #atm #credit #banca.

Cardurile BCR nu pot fi utilizate duminica, intre 01:00-07:00

Cardurile emise de Banca Comerciale Romane nu vor putea fi folosite duminica dimineata, intre orele 01:00-07:00, nici pentru operatiuni la ATM-uri, nici pentru plati la comercianti , din cauza unei intreruperi temporare a sistemului informatic , a anuntat banca.
  
"Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite", se arata intr-un comunicat al bancii, citat de Mediafax.

BCR, membra a grupului austriac Erste, este cea mai mare banca din Romania in functie de active, gestionand peste 17,2 miliarde euro.

Institutia are 659 de unitati retail in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori si 50 de centre de afaceri corporate dedicate IMM-urilor si companiilor mari.

Banca emite 25 de tipuri de carduri de credit si de debit si detine o retea de peste 2.000 de bancomate si 17.000 terminale electronice la comercianti pentru plata cu cardul.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.