Financiar

#casatorii #capele #casatorii malul marii

Capele in statiunea Mamaia, pentru tinerii care vor sa se casatoreasca la malul marii

In statiunea Mamaia vor fi construite doua capele, dupa ce Arhiepiscopia Tomisului a primit drept de folosinta asupra doua terenuri cu o suprafata totala de 700 de metri patrati.

Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat ca in cadrul acestor capele se vor putea casatori atat constantenii, cat si turistii.

Constructia capelelor a fost aprobata astazi. Unul dintre terenuri are 270 de metri patrati si este situat in zona Hotelului Mercur Minerva, iar cel de-al doilea are 443 de metri patrati si se afla in zona Hotel Perla.

Totusi, in cazul in care capelele nu vor fi construite in termen de doi ani, cele doua terenuri vor reveni municipalitatii, potrivit hotararii Consiliului Local Municipal.

Primarul Radu Mazare a declarat, de asemenea, ca si-ar dori ca in aceste capele sa nu fie oficiate insa si slujbe de inmormantare.

"Asta o sa discut cu Inalt Prea Sfantul. Nu cred ca este potrivit ca printre carele alegorice sa umbli cu mortul, o sa fie in oras, dar momente de bucurie si de veselie se pot face fara probleme", a declarat Radu Mazare.

Sursa foto: ofertelitoral2013.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea