Financiar

#taxa #comunicare #cablu

Cablistii si operatorii de telefonie din Bucuresti vor plati o taxa pe comunicatii electronice

Operatorii de telefonie, internet si cablu din Capitala vor plati 18,25 de lei pe an pentru fiecare metru liniar de retele de comunicatii electronice, potrivit proiectului de hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti ( CGMB ) privind nivelul taxelor si impozitelor in 2011.

Aflat in dezbatere publica , proiectul mentine la nivelul din 2010 impozitele pe case, terenuri si autoturisme, insa prevede introducerea taxei pe retele de comunicatii electronice - 5 bani pe zi pentru un metru liniar, care ar putea duce la scumpirea serviciilor oferite de operatorii de telefonie, internet si televiziune prin cablu.

Acelasi proiect prevede o taxa de 1,5 lei pe zi pe metru patrat pentru constructiile tehnice si echipamentele (tablouri electrice, stalpi, constructii speciale pentru aerisiri) folosite de aceiasi operatori la transmiterea semnalului telefonic, de internet sau cablu.

Taxele ar urma sa fie platite la Administratia Strazilor .

In proiect se mai arata ca, daca CGMB nu va vota pana la sfarsitul lunii mai modificarea zonelor fiscale, cu extinderea celor cu taxe si impozite mai mari , in 2011 se vor pastra zonele fiscale de anul acesta.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.