Financiar

#bt #cofinantare #fonduri nerambursabile #proiecte

BT a cofinantat in T1 proiecte cu fonduri nerambursabile de cel putin 150 milioane lei

banca transilvania (BT) a cofinantat in primele sase luni ale acestui an proiecte cu fonduri europene nerambursabile in valoare de peste 150 milioane lei si a consiliat aproximativ 500 de clienti, in vederea accesului la acest tip de finantare, a anuntat marti banca, precizeaza NewsIn.

BT finanteaza cate un astfel de proiect la interval de cateva zile, iar clientii primesc raspuns sau - dupa caz - oferta de la banca in aproximativ zece zile de la depunerea dosarului, se arata in comunicat.

Banca Transilvania a acordat, in total, credite de 300 milioane lei pentru programe europene .

"Rezultatele obtinute de Banca Transilvania in privinta cofinantarii programelor europene sunt optimiste, peste asteptari", a declarat directorul general al bancii, Robert Rekkers, intr-un comunicat.

Serviciile BT de consultanta si de finantare, destinate accesarii banilor europeni, sunt cuprinse in "Platforma de solutii destinate beneficiarilor de fonduri europene", lansata in februarie.

Pentru a beneficia de fonduri europene nerambursabile, incepand cu luna iulie, investitiile care fac obiectul acestor finantari pot fi luate in garantie de catre banci, se mai arata in comunicat.

Platforma bancii se adreseaza companiilor si institutiilor de invatamant.

Astfel, setul de solutii vizeaza proiecte din sectorul productiv, de cercetare sau cele destinate infrastructurii.

Proiectele cofinantate in acest an de Banca Transilvania sunt din domenii precum agricultura, alimentatie, confectii metalice, medicina si productie farmaceutica, IT sau turism.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea