Financiar

#The Republic of Tea #secom #produse naturale

Brandul de ceaiuri premium The Republic of Tea a intrat in portofoliul Secom®

Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, a introdus in portofoliu marca americana de ceaiuri premium The Republic of Tea, cunoscuta si respectata pentru calitatea superioara, selectia variata de arome, gustul delicios, dar si efectele benefice pe care ceaiurile le pot avea pentru sanatate. Un alt element definitoriu al brandului The Republic of Tea este prezentarea eleganta a produselor in cutii cilindrice metalice, reciclabile si reutilizabile, cu un design deosebit care pot fi oricand o varianta foarte distinsa de cadou pentru parteneri de afaceri sau apropiati.

 

Portofoliul Secom® include 24 de sortimente de ceai The Republic of Tea: 17 tipuri din plante, 4 tipuri de ceai verde, 2 sortimente de ceai negru si 1 sortiment de ceai alb, din care 9 variante sunt organice. Acestea vor fi comercializate exclusiv in magazinele Secom® si pe magazinul online www.secom.ro.

Produsele The Republic of Tea sunt de cea mai buna calitate si provin din culturi de ceai diverse din intreaga lume, de la Muntii Wuyi din China pana la insulele din Sri Lanka. Aromele folosite sunt naturale si sunt obtinute numai prin distilare cu abur, fara utilizarea de aditivi chimici sau conservanti. Ceaiurile The Republic of Tea sunt verificate si supuse celor mai riguroase procese de asigurare a calitatii, la nivelul culturii, inainte de expediere si din nou la sosirea ceaiului pe linia de ambalare, iar apoi pe tot parcursul procesului de productie. Totodata, ceaiurile sunt in permanenta testate pentru controlarea reziduurilor de pesticide.

Ceaiurile sunt ambalate in cutii cilindrice din otel care se inchid etans si sunt unele dintre cele mai reciclate ambalaje la nivel mondial. Totodata, produsele The Republic of Tea sunt certificate BPA Free, care reprezinta garantia faptului ca ambalajul respectiv nu contine BPA (Bisfenol A), substanta chimica ce imita activitatea, respectiv caracteristicile estrogenului, si care poate declansa aparitia anumitor afectiuni. The Republic of Tea este membra a Ethical Tea Partnership, asociatia non-profit a celor mai mari producatori de ambalaje pentru ceai, care promoveaza responsabilitatea sociala in comertul international de ceai si aprovizionarea etica a ceaiului.

"Ne bucuram sa ne extindem portofoliul de ceaiuri cu un brand atat de apreciat la nivel international si cu care impartasim preocuparea pentru calitate superioara. in prezent, oferim consumatorilor nostri peste 40 de sortimente de ceai premium din gamele TEALIA si The Republic of Tea, care speram nu doar sa ii ajute sa treaca mai usor peste sezonul rece dar si, de ce nu, sa transforme consumul de ceai dintr-un obicei sezonier intr-unul recurent. Este un gest atat de simplu, dar cu un impact atat de mare pentru sanatatea noastra" a declarat Lucia Costea, Managing Partener Secom®.

Brandul acorda o importanta deosebita protectiei mediului care se reflecta atat in practicile de ambalare, cat si in cele de transport a ceaiurilor. Pungile rotunde de ceai The Republic of Tea sunt fabricate din hartie nealbita – care nu contine substante chimice si nici clor - fara snururi, etichete si capse. Ceaiurile sunt certificate non-GMO (nemodificata genetic), Gluten free (nu contine gluten) sau Kosher (Passover). De asemenea, ambalarea si transportul ceaiurilor The Republic of Tea se axeaza pe minimalism, simplitate si eliminarea excesului. Pentru toate livrarile, materialul principal de ambalare este hartia de ceai regenerata, suplimentata cu produse de ambalare 100% reciclabile. Materialele naturale folosite pentru ambalare nu numai ca protejeaza ceaiul si permite The Republic of Tea sa utilizeze cutii de transport mai mici, dar ajuta si la economisirea combustibililor si reducerea nivelului de poluare rezultat in urma transportului.

Ceaiurile The Republic of Tea din portofoliul Secom sunt ambalate in cutii de 36 si repectiv 50 de plicuri, prezentare care asigura un raport corect intre cantitate-calitate si pretul produselor si care ofera Secom® un avantaj competitiv, in contextul in care piata locala este dominata de cutii de 20 de plicuri.

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea