Financiar

#black friday piatraonline #black friday 2017 #black friday #promotii black friday # oferte black friday

Black Friday PIATRAONLINE: 100 de tipuri de piatra naturala la pret redus

Evident, acum este momentul! Cele mai mari si mai multe reduceri la piatra naturala le gasesti pe 17 noiembrie 2017. PIATRAONLINE vine cu peste 100 de tipuri de produse, care, insumate, cantaresc peste 100 de tone: travertin, marmura, granit, ardezie, limestone, onix, terrazzo, ardezie flexibila etc. Gama este atat de diversa incat acopera toate genurile de amenajari, interioare si exterioare. Este al patrulea an cand compania vine cu o oferta imbatabila.

Campania are loc pe 17 noiembrie 2017, in intervalul orar 00-24, pe site, si intre orele 08-20 in showroomul si in pavilionul PIATRAONLINE.

100 de tipuri de produse pentru toate visele tale. Cele 100 de tipuri de produse participante la campanie se pot utiliza in toate spatiile. Visul tau poate deveni realitate doar intr-o singura zi. Cauta pe site sa vezi ce iti placae si fa o lista de posibilitati, iar de Black Friday alege-le pe cele care te avantajeaza.

Sa ai grija cum iti calculezi comanda. Vor exista cantitati minime care se pot comanda, in functie de felul in care produsul este ambalat si masurat: palet, lada, pachet, set, metru patrat etc. De exemplu, placile, care sunt ambalate la palet, pot fi comandate de la un palet in sus un singur tip de produs. Daca ti se pare mult, sigur ai niste prieteni care sunt interesati de oferta. Unii chiar poate nici nu stiu de aceasta promotie, asa ca le-ar fi de folos informatia. Cine nu vrea sa aiba o casa eleganta?

Noi reguli de vanzare. Produsele cumparate de Black Friday se ridica sau se livreaza in aceeasi zi - nu pot fi pastrate in depozitele companiei. Spatiul eliberat de vanzarea acestor stocuri mari va fi ocupat incepand din ziua urmatoare de produsele care sunt deja comandate de clienti. Explicatia e simpla: Trebuie sa asiguram un flux continuu de marfa pe intreaga durata a anului. Cumparaturile de Black Friday nu trebuie sa destabilizeze cumparaturile din perioada imediat urmatoare. Respectam toti clientii in egala masura, de aceea nu putem sta cu depozitele goale: sunt oameni care asteapta sa li se livreze produsele in fiecare zi. Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Marfa se achita integral in ziua de 17 noiembrie 2017, iar rodusul se considera cumparat numai dupa ce acesta este achitat in showroom sau se face dovada platii online, in cazul achizitionarii pe site. Rezervarea unui produs pe site nu este de ajuns. Daca vrei sa vii sa vezi materialele de aproape in showroomul si pavilionul PIATRAONLINE, produsele din promotie vor fi bine marcate cu o eticheta dedicata evenimentului.

Preturile afisate nu contin costurile de transport, montaj sau orice alte accesorii. Verficarea produselor cumparate se va face la ridicarea acestora de la sediul PIATRAONLINE sau in momentul livrarii la adresa indicata. Eventualele obiectii se iau in considerare in intervalul maxim de 24 de ore de la ridicare sau livrare. Piesele speciale nu vor face parte din aceasta campanie.

Acum ai toate informatiile de baza privind mecanismul promotiei Black Friday la PIATRAONLINE. Dupa cum se stie, compania a mai organizat 3 asemenea editii in anii precedetni si de fiecare data vanzarile si vizitatorii au fost mereu peste asteptari. Asa ca pregateste-te! Ai ce sa alegi din cele 100 de tipuri de piatra naturala, care vor fi doar in acea zi la pret redus, cu pana la 80%.

Adresa PIATRAONLINE: Aleea Teisani, 137 A, sector 1, Bucuresti. Site: piatraonline.ro si piatraonline.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea