Financiar

#zero comsioane #provident #black friday

Black Friday: Imprumut rapid cu ZERO COMISIOANE de la Provident!

De regula, atunci cand apelezi la un imprumut rapid, exista doua motive care stau la baza deciziei de a imprumuta bani: fie nu detii intreaga suma si ai nevoie de o completare a bugetului, fie nu dispui deloc de banii necesari ideilor tale.

 

Pentru ca ne aflam in luna reducerilor, care a debutat odata cu Halloween-ul si va culmina incepand cu ziua de Black Friday (13 noiembrie), Provident s-a gandit la tine – la nevoile sau dorintele tale.

Astfel, acum poti obtine un imprumut rapid promotional, special conceput pentru perioada 27.10.2020 - 29.11.2020 (valabilitatea campaniei).

Ia un imprumut rapid de la Provident si pregateste-te pentru cele mai mari reduceri din an!

Doar acum ai:

  • zero comisioane;
  • sume intre 1.000 si 3.000 de lei;
  • rate fixe saptamanale.

Indiferent ca vrei sa achizitionezi ceva pentru tine insuti, pentru casa sau un cadou pentru cei dragi, poti apela la Provident pentru o suma de bani mai mica ori mai mare. Completeaza-ti bugetul alocat cumparaturilor de Black Friday pentru a nu rata nicio oferta care te-ar putea lua prin surprindere.

Cu Provident, cumperi mai usor tot ce-ai asteptat intregul an sau ceea ce-ti face cu ochiul pe site-uri si in magazine.Cu mare grija, insa! Nu cumpara lucruri decat daca simti ca iti pot aduce un beneficiu pe termen lung si doar daca poti sustine financiar cheltuiala – fie ca vorbim despre achizitionarea cu banii disponibili sau accesarea unui imprumut pentru o achizitie.

Imprumut rapid dupa nevoi si dorinte:

  • 1.000 lei pentru 62 saptamani – rata saptamanala de 21,71 lei (comision unic aferent serviciului auxiliar si optional de gestionare la domiciliu a creditului, 0.00 lei);
  • 2.000 lei pentru 62 saptamani – rata saptamanala de 43,41 lei (comision unic aferent serviciului auxiliar si optional de gestionare la domiciliu a creditului, 0.00 lei);
  • 3.000 lei pentru 62 saptamani – rata saptamanala de 65,12 lei (comision unic aferent serviciului auxiliar si optional de gestionare la domiciliu a creditului, 0.00 lei).

Daca ai nevoie de o alta suma de bani, intermediara (cuprinsa intre 1.000 si 3.000 de lei), foloseste simulatorul online de credite rapide de pe site-ul Provident.ro si afla costurile aferente. Regulamentul campaniei Imprumut rapid Black Friday este disponibilaici.

Avantajele majore oferite de Provident, pe langa eliminarea comisioanelor pentru imprumutul promotional, constau in:

- conditiile minime de eligibilitate;

- serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu, cu 0 costuri în perioada promotionala.

Pentru a obtine un imprumut rapid, ai nevoie de un venit fix de minimum 300 de lei/luna. In cazul in care optezi pentru gestionarea imprumutului la domiciliu, primesti banii chiar acasa la tine, in maximum 48 de ore. Mai multe detalii despre aceste avantaje poti citi pe site-ul institutiei.

Asadar, tu ce iti doresti sau ai nevoie sa cumperi de Black Friday? Daca ti-ai facut deja o idee ori un plan concret, Provident te ajuta sa rezolvi mai usor. Suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau aplica online. Reprezentantii Provident vor prelua solicitarea ta si te vor contacta in cel mai scurt timp.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea