Financiar

#basescu #criza #presedinte #seceta

Basescu, ingrijorat de seceta care se suprapune crizei economice

Presedintele Traian Basescu s-a aratat luni ingrijorat de faptul ca seceta se suprapune in acest an cu criza economica , culturile fiind deja afectate.

"Am atentionat grupul cel mai mare din Camera si de la Senat asupra suprapunerii peste situatia de criza economica a secetei. Establishment-ul politic poate ar fi foarte interesat de seceta, anuntata din ianuarie", a declarat seful statului, citat de Ziare.com. Presedintele a facut si o ironie la adresa Executivului, declarand ca "in momentul in care seceta este definitiv instalata si incep sa fie afectate culturile, Guvernul ar trebui pur si simplu sa dea drumul la apa".

Ministrul Agriculturii Ilie Sarbu a fost mandatat sa prezinte in sedinta de miercuri a Guvernului o "strategie de urgenta" pentru combaterea secetei de anul acesta, in conditiile in care datele centralizate de MAPDR au aratat ca, pana in prezent, 1.054.000 hectare de teren insamantat cu cereale au fost afectate de seceta si inghet.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea