Financiar

#manager de proiect #fonduri #ue #capacitate administrativa #vrancea

Bani europeni pentru formarea managerilor de proiecte

Angajatii din unitatile Prefecturii Vrancea vor beneficia de formare gratuita in managementul proiectelor si achizitii publice, prin banii europeni pe care unitatile administrative ii pot accesa prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative.

Proiectul are ca scop cresterea eficacitatii si imbunatatirea structurii organizationale din 43 de institutii publice din acest judet. De asemenea, candidatii vor folosi o platforma de comunicare intranet care va facilita furnizarea de informatii privind oportunitatile de finantare disponibile si schimbul de bune practici.

Prefectura judetului Vrancea a lansat proiectul "Retea de manageri de proiect in unitatile administrativ teritoriale din judetul Vrancea", finantat de fondul social european (FSE) prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative (PODCA).

Proiectul isi propune sa ofere pregatire profesionala pentru angajatii selectati din 43 de unitati administrativ teritoriale...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea