Financiar

#grila unica de salarizare #banca mondiala #pensii #asigurari sociale #finante personale

Banca Mondiala solicita introducerea de urgenta a grilei unice de salarizare

Banca Mondiala a cerut definitivarea, in cel mai scurt timp, a grilei unice de salarizare si a procedurilor de implementare, intr-o intalnire cu ministrul Muncii, Mihai Seitan . Reprezentantii celor doua institutii s-au intalnit pentru a discuta conditionalitatile impuse de Banca Mondiala, Fondul Monetar International (FMI) si Uniunea Europeana (UE) in vederea deblocarii celei de-a treia transe a acordului de imprumut.

"Temele puse in discutie au tratat problemele din zona asistentei sociale, a pensiilor si a normelor de implementare a legii unice de salarizare.

S-a analizat evolutia obiectivelor din agenda de lucru fata de ultima intalnire, ce a avut loc in luna decembrie, si s-a stabilit lista de prioritati pentru perioada imediat urmatoare", se arata in comunicat.

De asemenea, s-a discutat problema integrarii programelor de asistenta sociala intr-un sistem coerent si unitar, pana la sfarsitul acestui an.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea