Financiar

Asitrans a deschis sapte unitati in franciza

Asitrans-EuroIns, companie de asigurari membra a grupului bulgar Eurohold, a deschis de la inceputul anului sapte unitati in franciza , planul asiguratorului pentru 2008 fiind infiintarea a 50 de astfel de unitati. Pentru anul 2008 Asitrans-EuroIns nu percepe taxa de deschidere a francizei. Pe langa investitia initala, partenerul nu trebuie sa plateasca redevente periodice si taxa de publicitate. Uzual acestea au valori cuprinse intre 4% si 8 % din cifra de afaceri , respectiv 2% - 5%`, afirma oficialii companiei.

Bugetul initial pentru deschiderea unei unitati in franciza este de circa 4.000-5.000 de euro, potrivit companiei. Francizatul suporta cheltuielile cu salariile angajatilor, chiria, cheltuielile fixe si altele. Asitrans a incheiat anul trecut cu afaceri de 27,3 milioane de euro, cu 48% peste nivelul din anul anterior.loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.