Financiar

#terorist #scumpiri #rca #asigurari rca

Asigurarile RCA s-ar putea scumpi din 2013

Pretul politelor obligatorii RCA ar putea creste semnificativ de la inceputul lui 2013. Cresterea ar putea fi, in unele cazuri, chiar si de 50 de procente. Aceasta majorare vine in conditiile in care un proiect de lege emis de Comisia de Supraveghere a Asiguarilor stipuleaza ca in costul acestor asigurari va fi inclus si profitul companiilor asiguratoare.

"De principiu, politele RCA se scumpesc cam luna de luna cu 2,3 procente, dar s-ar parea ca de la inceputul anului viitor o sa existe o scumpire ceva mai accelerata, ne putem astepta chiar si la o crestere de 30-40% incepand cu luna decembrie sau chiar ianuarie", a declarat brokerul de asigurari Razvan Rusu, citat de realitatea.net.

Tot din 2013, politele RCA ar putea prelua si rolul celor Casco in cazul soferilor care nu si-au putut repara masinile din cauza faptului ca asiguratorii au intarziat platile.

In prezent, pretul mediu al unei asigurari RCA variaza intre 400 si 2.000 de lei pe an.

Sursa foto: iasilive.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea