Financiar

Asigurari de calatorie online

Cei care calatoresc in strainatate vor putea obtine asigurarea medicala de calatorie in mai putin de cinci minute.

Este promisiunea pe care o face un nou serviciu oferit de RAI Asigurari, companie activa pe segmentul asigurarilor de calatorie in strainatate, si de GECAD ePayment. Aceste doua companii au dezvoltat un sistem de management al politelor de asigurare in format electronic.

Ati uitat sa va incheiati asigurarea medicala inainte sa plecati in strainatate? V-ati prelungit sejurul in strainatate si asigurarea a expirat? Nu va ingrijorati! O conexiune stabila la internet si un card bancar valabil va rezolva problemele. Va puteti completa polita online, fara batai de cap, la adresa asigurarimedicale.com.

Principalele avantaje ale proiectului sunt reducerea timpului si costului de emitere a asigurarii si, bineinteles, posibilitatea de a completa de la distanta formularul.

"Asigurarea se poate face prin internet, cu plata online , pentru mai multe tipuri de asigurari, cum ar fi asigurari auto , sau asigurari medicale pentru calatorii.

Polita se poate face din orice tara, cu emitere electronica, deci practic identitatea este virtuala, nu este restrictionata doar in Romania. Avand in vedere faptul ca turismul si transporturile cunosc o crestere foarte mare in mediul online ne asteptam ca tot mai multe companii de asigurari sa abordeze internetul ca un canal de vanzare a serviciilor.

In ultimele doua luni mai multe companii de asigurari ne-au apelat pentru aceste servicii. Ne asteptam ca piata sa creasca foarte mult fata de anul trecut," a explicat Mihai Manoliu, Key Account Manager ePayment

Turistii romani ar putea plati online cu cardul asigurari de calatorie in valoare de 50 de mii de euro in 2008. Cifra reprezinta o crestere de patru ori a valorii de anul trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea