Financiar

#antreprenor #afacere #finantare #societate de consultanta #proiect #banca.

Antreprenorii isi pot continua proiectele, chiar si in lipsa lichiditatilor

Societatile de consultanta si bancile au explicat antreprenorilor cum se pot finanta proiectele pe timp de turbulente economice. Experienta consultantilor in afaceri poate scoate firmele din impas atunci cand toate costurile trebuie reduse. Intreprinzatorii din Banat isi pot continua proiectele, chiar si in lipsa lichiditatilor, daca fac apel la fondurile europene , cu ajutorul consultantei specializate, au explicat specialistii in managementul proiectelor.

Riscurile pe care le implica proiectele depuse pentru fonduri structurale , dar si pasii necesari unui proiect de succes au fost prezentate, ieri, in conferinta "Fondurile europene - o oportunitate", organizata de Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR).

Banii Uniunii Europene (UE) pot salva firmele care intampina dificultati in astfel de momente de criza financiara. Consultantii in managementul proiectelor si reprezentantii bancilor au explicat antreprenorilor din Banat cum pot serviciile specializate de consultanta in managementul proiectelor sa sprijine o companie in demersul de accesarea fondurilor europene.

Peste 80 de companii din Vest au aflat astfel ca un proiect de succes are nevoie de un consultant si o banca de incredere. Desi bancile sunt tot mai atente la acordarea creditelor, iar domeniile afectate de criza primesc tot mai putini bani, expertii bancari asigura companiile ca proiectele bine elaborate pot primi bani in continuare, scrie Adevarul.

Orice afacere are si un risc insa...

Reprezentantii IMM-urilor care au venit la conferinta organizata de AMCOR la Timisoara au aflat, ca se pot informa si pot sa-si gaseasca simplu si ieftin parteneri de afaceri prin intermediul internetului...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea