Financiar

#protocol #telecomunicatii #ancom #anpc

ANCOM si ANPC: Protocol pentru protejarea utilizatorilor de servicii de comunicatii

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ( ) si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) au semnat un protocol de colaborare, in scopul protejarii intereselor utilizatorilor de servicii de comunicatii electronice si servicii postale din tara, relateaza agentia NewsIn, citata de Bloombiz.ro.

Protocolul urmareste sa asigure o mai buna protectie a drepturilor si intereselor utilizatorilor, precum si informarea si educarea acestora in domeniul serviciilor de comunicatii electronice si al serviciilor postale.

Potrivit unui comunicat emis luni de ANCOM , procedurile institutionale vor fi astfel eficientizate in beneficiul publicului, prin formularea unui plan de actiune comun in baza caruia ANCOM si ANPC isi vor acorda asistenta reciproca pentru anumite domenii.

Cele doua autoritati vor colabora pe domenii direct legate de protejarea utilizatorilor, precum solutionarea petitiilor utilizatorilor finali, supravegherea si controlul activitatilor furnizorilor in situatia in care acestia nu respecta drepturile sau interesele utilizatorilor, incalca unele clauze contractuale sau prevederile privind informarea corecta a utilizatorilor, verificarea contractelor-cadru incheiate intre utilizatori si furnizori, consultari privind proiecte de acte normative referitoare la drepturile utilizatorilor, informeaza ANCOM.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.