Financiar

#anaf #contribuabili #deconturi #compensare #restituire TVA

ANAF restituie azi TVA in valoare de peste 610 milioane de lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va restitui azi TVA in valoare de 613,22 milioane de lei. Este cea de-a doua transa pe care ANAF o ramburseaza contribuabililor in luna decembrie, prima fiind pe data de 10 decembrie, cand institutia a platit suma de 329,96 de milioane de lei.

In total, administratiile financiare vor restitui luna aceasta 943,18 milioane de lei. Au fost cuprinse in ordinea vechimii toate deconturile de TVA. Se vor solutiona prin restituire toate deconturile a carora vechime nu depaseste data de 26 noiembrie 2012.

Din datele ANAF rezulta ca deconturile de TVA cu compensare si restituire au o valoare totala de 991,05 milioane de lei. Din acest total, se va restitui suma de 943,18 milioane de lei si se va compensa suma de 47,87 milioane de lei. Deconturile cu compensare partiala sunt in valoare de 6,17 milioane de lei, iar cele cu compensare integrala ajung la 39,17 milioane de lei.

Sursa foto: incomemagazine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea