Financiar

#reduceri Black Friday #Black Friday romania #reduceri #black friday

Afla ce magazine romanesti ofera reduceri de Black Friday!

Cea de-a doua editie a sarbatorii Black Friday, ziua in care romanii pot sa achizitioneze produse la preturi reduse, se anunta inca de pe acum un succes de proportii. Spre deosebire de editia din 2011, in acest an si-au anunta participarea mult mai multe magazine.

Iata lista magazinelor care vor face reduceri consistente pe data de 23 noiembrie:

- Fashion: Zorilestore.ro, Fashiondays.ro, Fashionup.ro, Amafashion.ro, TinaR.ro.
- Ceasuri si accesorii: Bbcollection.ro, Watchshop.ro.
- Magazine online: Emag.ro, Koyos.ro, Evomag.ro, Quickmobile.ro, Marketonline.ro, Sigmanet.ro, PCgarage.ro, Cel.ro, Azerty.ro, Oktal.ro, ITGalaxy.ro, Okazii.ro.
- Magazine online/offline: Flanco.ro, Mediagalaxy.ro, Altex.ro, Domo.ro.
- Accesorii auto: Ferrari Store.
- Aparatura Foto/Video: F64.ro, Fotohobbyshop.ro.

La aceasta lista se adauga si Centrul Comercial Carrefour, care a anuntat reduceri de pana la 50% la gama de laptopuri, tablete si televizoare.

Si Acasa.ro se alatura marilor magazine care participa anul acesta la Black Friday. Astfel, vineri, 23 noiembrie, pe site-ul www.acasa.ro, pasionatii de cumparaturi si vanatorii de chilipiruri vor putea gasi numeroase produse la oferte speciale. Preturile vor fi mai mici cu pana la 99% doar in zilele 23-25 noiembrie!

Sursa foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea