Financiar

# era moderna # digitalizare #administrare cladiri

Administrarea cladirilor, in era moderna a digitalizarii

Industria de facility management este nevoita sa se adapteze noilor tendinte in ceea ce priveste desfasurarea proceselor operationale si monitorizarea inteligenta a imobilelor.

In acest sens, incepand din vara acestui an, grupul CORAL va lansa o noua platforma ce va imbunatati evidentierea, prezentarea si interpretarea unor solutii de management integrat, un intreg sistem ce va dispune de o gama variata de functionalitati proiectate pentru a supraveghea in detaliu activitatile specifice de facility management.

Platforma isi propune sa contribuie la eficientizarea proceselor operationale prin digitalizare completa si ofera clientului o perspectiva totala, in timp real, din punct de vedere tehnic si economic, asupra proprietatii sale.

Toate datele importante si de interes vor fi transmise in mod centralizat si vor fi stocate in siguranta. Cu un software compus din mai bine de 20 de module de lucru, grupul CORAL propune un nou mod de monitorizare, interactiune si operare pentru toate categoriile de utilizatori.

Noua platforma urmeaza sa fie disponibila din vara acestui an.

"2021 cere, inainte de orice, eficientizare, securizare si transparenta. In cadrul grupului CORAL, credem ca motorul lucrului bine facut sta in pasiunea care te motiveaza. Am dezvoltat aceasta platforma pentru a pune in slujba colaboratorilor nostri o versiune integratoare a intregii noastre experiente profesionale, acumulate in aproape 25 de ani de activitate in industria de Facility Management.", a declarat Adrian Constantin Duma, CEO CORAL COMPANIES.

Construction & Investment Journal a desemnat Coral Construct, membra a grupului CORAL, in 2017, 2019 si 2020 ca fiind Best Facility Management Company. Acest premiu confirma profesionalismul, stabilitatea si calitatea serviciilor oferite de-a lungul timpului in piata de profil.

Sursa foto: coralcompanies.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea