Financiar

#discount #solduri #promotii #reduceri # reduceri de iarna

A inceput sezonul reducerilor. Iata cele mai tari promotii

Mijlocul lunii ianuarie marcheaza debutul sezonului marilor reduceri de iarna , discount-urile ajungand chiar si la 70 la suta. Desi sunt vizate, in principal, colectiile de imbracaminte si incaltaminte din anul anterior, si magazinele care vand, de exemplu, ceasuri sau parfumuri participa la campania de solduri.

In mall-ul bucurestean Afi Palace Cotroceni , majoritatea magazinelor vor avea discount-uri cuprinse intre 10 si 70 la suta. Astfel, la magazinul de incaltaminte si accesorii Il Passo, reducerile sunt de pana la 50 la suta, pana la sfarsitul lunii ianuarie, pentru anumite produse.

La colectiile din 2011 ale magazinului retailerului italian Calzedonia, specializat in lenjerie intima, preturile vor fi scazute la jumatate, pana la 28 februarie, in limita stocului disponibil.

In ianuarie aveti reduceri si la anumite branduri de ceasuri. De exemplu, in magazinele Kultho din toata tara, ceasurile marcii elvetiene Louis Erard costa cu 10 procente mai putin, iar, la B&B Collection , se aplica o reducere similara pentru ceasurile Lorus.

Pentru copii, puteti gasi jucarii si jocuri la preturi cu pana la 70% mai mici in magazinul Noriel, pana pe 29 februarie. Acelasi procentaj se regaseste si in cazul reducerilor pentru produsele nealimentare din cadrul hipermarketului Real.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea